marți, 21 martie 2017

Dinamo vs CSU Craiova sau mai bine un film ?

Dinamo vs CSU Craiova era vazut de specialisti ca un meci ce trebuie urmarit neaparat . Cele doua echipe aveau nevoie de victorie pentru nu pierde contactul FC Viitorul si pentru a nu se indeparta de obiectiv ( castigarea campionatului ) . Pe de alta parte , acum 3 saptamani cele doua echipe oferisera unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Liga 1 . Dinamo sub conducerea lui Contra arata un grad ridicat de dispozitie la efort , Craiova lui Multescu un joc legat cu Andrei Ivan in mare forma .
Se pare insa ca vorba romaneasca despre ulciorul care nu merge de multe ori la apa s-a potrivit si in cazul meciului mai sus mentionat . Din punctul meu de vedere prima repriza a fost una dezastruoasa pentru ambele echipe . Pase gresite , faulturi la fiecare 2-3 minute ( un mare "merit" pentru fragmentarea jocului l-a avut si arbitrul care a fluierat abosult orice contact ),ritm de joc scazut . Pot spune ca m-am plictisit atat de mult incat am inceput sa caut un film , orice  . Cred ca si niste reclame mi-ar fi atras atentia mai mult decat jocul celor doua echipe . Mentalitatea jucatorilor romani de fotbal s-a vazut in mod expres in acest meci . Orice atingere ii dobora iar apoi incepeau parlamentarile , injuraturile ..etc.. Forbal romanesc 100% . Nu inteleg de ce arbitrii nostrii nu aplica regulamentul si de ficare data cand un jucator solicita acordarea cartonasului galben adversarului sa il primeasca el . Cred ca astfel poate s-ar mai calma ,si-ar vedea de joc . Bine ca a venit pauza !
In repriza secunda am fost pacalit ...primele 10 minute au aratat ceva fotbal asa ca am renuntat la ideea cautarii unui film . Mare pacat ! Fix 10 minute a durat toata "distractia" apoi jucatorii "si-au revenit" si au inceput sa faca ce stiu ei mai bine : sa paseze gresit , sa preia mingea gresit si sa cerseasca lovituri libere . Din acest meci am remarcat doi jucatori : Andrei Ivan de la Craiova care nu a realizat absoult nimic si Nistor de la Dinamo care de 2-3 meciuri alearga in gol ,cere mingea tot timpul pentru ca mai apoi sa o dea adversarului . Personal ,nu pot aprecia acest gen de efort , nu ii vad rostul . E ca si cum ai da ture de teren pe margine, cat timp colegii tai joaca, doar pentru a iesi pe primul loc in stastici ca si distanta alergata pentru ca realizarile tale oricum sunt 0 . Sincer vorbind !Voi ati observat in acest meci un jucator care sa fi iesit in evidenta cu ceva realizari ??
La finalul meciului am regretat enorm ca mi-am pierdut timpul cand puteam viziona un film . Cred ca si un film prost ar fi fost mai bun decat ceea ce am vazut jucandu-se in Dinamo - CSU Craiova .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu