duminică, 19 martie 2017

FC Viitorul invinge FCSB si se instaleaza pe primul loc in clasament

A fost sau nu suprinzatoare victoria jucatorilor lui Hagi ? Daca este sa analizam aceasta victorie tinand cont de jocul actual al celor doua echipe , victoria este fireasca .Viitorul a aratat pana la acest meci un frumos joc combinativ , a demonstrat ca are o echipa sudata .Bucurestenii veneau cu deja cunoscutele probleme din defensiva si de la mijlocul terenului . Poate ca FCSB venise cu un moral ridicat dupa victoria cu CFR dar sa nu uitam faptul ca victoria impotriva clujenilor a venit pe final dupa un meci destul de anost pana atunci .
Daca este sa analizam intalnirea de aseara tinand cont de infruntarile trecute , FCSB era clar superioara celor de la Viitorul . 11 infrangeri consecutive avea echipa lui Hagi in fata bucurestenilor . Iar ultima victorie a celor de la Viitorul a fost acel 5-2 cu cantec prin care constantenii isi asigurau ramanarea in Liga 1 .
Scepticii spuneau inaintea meciului ca cei de la Viitorul vor ceda destul de usor acest meci si vor ajuta astfel pe FCSB sa se apropie de castigarea unui nou titlu . Legatura de rudenie dintre Hagi si Becali si faptul ca antrenorul Viitorului nu si-a manifestat niciodata fatis dorinta de a castiga titlul au dat apa la moara celor care o vedeau pe FCSB castigatore . Iata insa de data aceasta tinerii constanteni au avut cum se spune ''sange in instalatie'' ,au uitat de numele si prestigiul echipe pe care o intalneau si de faptul ca pe hartie bucurestenii aveau un lot superior .
Personal vreau sa subliniez faptul ca victoria cu 3-1 a celor de la Viitorul este una fireasca daca tine cont de ce au aratat pana acum cele doua echipe . Ma puteti contrazice daca vi se pare ca ceea ce am spus nu este adevarat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu